DE VÂNZARE Hotel, Siem Reap, Phnom Penh, Cambogia, Siem Reap

DE VÂNZARE - Cod. 31006

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 700 m²
  • Camere: 19
  • Podea: 4

19 Cameră Boutique Hotel de vânzare în Siem Reap, Cambodgia. Profitabile și o proprietate de investiții de mare. Există un chiriaș existent cu restul de 2 ani în arendă a acestora. Chiria este de 3.500 $ lunar. Este doar o plimbare de 2 minute de Old Market / Pub Street și noul Hard Rock Cafe este aproape la fel de bine. Hotelul este, de asemenea, înconjurat de numeroase restaurante, tarabe produse alimentare, și restaurante. Camerele dispun de o gamă largă de dotări cum ar fi o zonă de relaxare, acces la internet wireless, minibar, halate de baie, și TV prin cablu.

În plus, camerele au vedere spre oraș și sunt dotate cu un balcon, în cazul în care se poate ieși și să se bucure de aerul curat si linistea Siem Reap. Facilitățile de recreere ale hotelului includ o grădină pe acoperiș, cu vedere spre oraș și servicii de masaj in-house. Hotelul oferă un restaurant, pe acoperiș Sky Cafe, concierge, și centru de afaceri.

proprietar absentee, care trăiesc în Australia. Pretul de vanzare este 000 $ 800,,. Deschis la toate ofertele. Expresiile preliminare de interes prin e-mail, direct de la Principals identificabile și financiar calificate sau R.E. lor Licentiat

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB