Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Cambogia

Proprietate de vânzare în Cambodgia

Cambodgia este o țară din sud-estul Asiei, al cărei peisaj include câmpiile joase, delta Mekong, munții și coasta Golfului Siam. În Phnom Penh, capitala, se află piața centrală în stil Art Deco, Palatul Regal spumos și Muzeul Național.

Se învecinează cu Thailanda la nord-vest, Vietnam la est și Golful Thailandei la sud-vest.

Deținerea unei vile, a unui apartament sau oricum a unei proprietăți în general este o cerință care caracterizează nu numai cei care intenționează să se mute în această țară care se află într-o dezvoltare constantă, ci și pe cei care caută oportunități pentru investiții imobiliare și proprietăți de vânzare în Cambodgia; această a doua opțiune este, fără îndoială, realistă, deoarece piața imobiliară cambogiană se află încă într-o fază de pre-dezvoltare.

Din fericire, noua lege privind proprietatea imobiliară accesibilă străinilor a ajutat, fără îndoială, la dezvoltarea acestui important sector economic și la creșterea tranzacțiilor imobiliare, cu siguranță a fost influențată.

Este important ca, înainte de a investi și să cumpărați o proprietate de vânzare în Cambodgia, să cunoașteți posibilitățile investițiilor imobiliare, implicațiile fiscale ale acestora, diferențele legale care caracterizează piața de apartamente și vile în Cambodgia, precum și soluțiile posibile.

Cambodgia devine rapid o țară cu o economie stabilă și perspectivele prezintă un interes extrem dacă considerăm că creșterea dublează rata inflației.

Fata de o expansiune continua si de neoprit a sectorului turismului, cu efect direct asupra pietei imobiliare cambodgiene si pe langa descoperirile recente de petrol, gaze si minerale, viitorul economic al tarii arata mai mult decat genial.

Desigur, sistemul de infrastructură în general rămâne slab, iar multe sectoare ale economiei sunt încă dezvoltate înainte de a putea fi considerate fiabile, dar tocmai în lumina acestor elemente aparent negative, piața imobiliară oferă posibilități enorme investitorilor disponibili , în fața capitalului adesea foarte conținut, pentru a profita de ocazie.

Investiția și cumpărarea unei proprietăți de vânzare în Cambodgia pot fi extrem de interesante și benefice; marile randamente în termeni economici sunt la îndemâna investitorilor capabili să înțeleagă modul în care slăbiciunile aparente și obiective ale sistemului Cambodgia reprezintă în același timp cele mai bune garanții pentru o creștere a valorii proprietăților lor.

Deținerea unei proprietăți în Cambodgia este mai mult decât oricând, în mare măsură; în special vilele disponibile în Cambodgia, de obicei în stațiuni la nivel de nivel, reprezintă o sursă de rentabilitate bună, precum și o reevaluare puternică a capitalului investit în achiziție.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 35519

DE VÂNZARE Hotel, Cambogia, Phnom Penh, Siem Reap, soksan road, siem reap

253,398.61RON
DE VÂNZARE
Hotel

4000 m²
9 camere de tip boutique hotel în Siem Reap! Cameră spațioasă cu balcon și baie de piatră locație bună pe soksan rutier în Siem reap piscină teras...
Cod. 31006

DE VÂNZARE Hotel, Cambogia, Phnom Penh, Siem Reap, Siem Reap

4,054,377.69RON
DE VÂNZARE
Hotel

700 m²
19 Cameră Boutique Hotel de vânzare în Siem Reap, Cambodgia. Profitabile și o proprietate de investiții de mare. Există un chiriaș existent cu restul ...
Podul @ Phnom Penh, Cambodgia **************************************** Detalii de dezvoltare: ~ Freehold Investiții la Prime Locul de amplasare ...
Cod. 27853

DE VÂNZARE Fermă, Cambogia, Phnom Penh, Phnom Penh, Phnom Penh

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Fermă

98541 m²
busines agricole de vânzare
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB